Descriere
1. KOMBUCHA (Combucco Orientalis)
produce prin fermentare o băutură răcoritoare delicioasă din ceai negru/verde, cu calităţi benefice pt. sănătate!
- dreneaza ficatul, regleaza tranzitul intestinal, actioneaza benefic si nespecific asupra imunitatii, antiinflamator, aport de enzime si vitamine naturale
Kombucha este o colonie de peste 20 de microorganisme, bacterii “prietenoase” şi ciuperci care fermentează în ceai verde sau negru îndulcit, dând naştere la o băutură acidulată şi aromată, asemănătoare cidrului. Pe măsură ce Kombucha consumă zahărul, produce acizi organici, precum acid glucuronic, acid gluconic, acid lactic, acid acetic, acid butyric, acid malic şi acid usnic; precum şi vitamine – în special din grupul B, şi vitamina C; mai produce aminoacizi, enzime. Toate acestea prezintă avantajele culturilor probiotice, care ajută la menţinerea sănătăţii.
2. KEFIR (Ciuperca tibetană)
ţara de provenienţă - India
produce o bautura delicioasa, din lapte fermentat, si, in plus, cu calitati benefice pt. sanatate!
- regleaza flora microbiana intestinala (produs probiotic), regleaza tranzitul intestinal, dreneaza ficatul, actioneaza benefic si nespecific asupra imunitatii (prin refacerea florei intestinale si aport de enzime), aport de enzime si vitamine naturale
Kefirul este o colonie de peste 30 de microorganisme care fermenteaza in lapte dulce: bacterii producatoare de acid lactic, Lactococcus lactis subsp. lactis, Streptococcus thermophilus, Lb delbrueckii subsp. bulgaricus, Lb helveticus, Lb casei subsp. pseudoplantarum and Lb brevis, alte ciuperci precum Kluyveromyces, Torulopsis, si Saccharomyces, si chiar bacterii producatoare de acid acetic. S-a dovedit ca acestea inhiba dezvoltarea atat de Salmonella si E. Coli. Kefirul regleaza flora si functia ei intestinala, de care depinde si imunitatea organismului.
3. POLEN, PROPOLIS, MIERE (poliflora) - din productie proprie, zona de ses si deal (jud. Cluj-Salaj) - stupina de calitate si apicultor cu experienta de peste 40 de ani in recoltare si prelucrarea produse apicole; calitati de exceptie a produselort (zona de tei, salcam, floarea soarelui, molid, foioase si fanete poliflore) - zone nepoluate si netratate chimic
4. ULEI PRESAT LA RECE din seminte de floarea sorelui - obtinut prin tehnologie de import; pastrarea principiilor vitale nealterate (grasimi benefice pt reducerea colesterolului LDL, curatarea venelor si arterelor de colesterol, refacerea celulor nervoase)
5. LUCERNA (Medicago sativi herba) - pulbere, Indicatii: convalescenta, intarzie procesul de imbatranire si regenereaza celulele sanatoase, intareste sistemul imunitar, intareste unghiile si radacina firelor de par, reda elasticitatea si supletea pielii.
(mineralizant, alcalinizant, stimulator nespecific al sistemului imunita, detoxifiant prin continutul de clorofila); indicata in Ulcer gastric si duodenal, ca imunostimulator, in afectiuni legate de coagularea sangelui, anemii, pt. detoxifierea organismului. Frunzele de lucerna contin cantitati mari de vitamine (A, B, C, D, E, K, b-caroten), clorofila, substante minerale potasiu, fier, calciu si fosfor. Ultimele doua sunt necesare pt. dezvoltarea armonioasa a sistemului osos si dentitiei. Vitamina K previne sangerarile, faciliteaza coagularea sangelui. Datorita continutului crescut in clorofila, este un detoxifiant si un antianemic foarte bun. Lucerna are actiune alcalinizanta, fiind utilizata in tratamentul ulcerului gastric si duodenal. Fortifica sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire. Este un bun laxativ, diuretic si antipiretic.
Toate produsele noastre sunt NATURALE, NEprelucrate chimic, FARA produse de sinteza.
Expediere prin curier rapid in orice colt al tarii, in 24 de ore, cu plata in sistem ramburs (la ridicarea coletului).
Informatii suplimentare la http://sanatatea-ta.eu